Wist je dat Hoegaarden een Baby Spa heeft.

Genieten in het water.

Little One’s is een Baby Spa en deze werd opgericht met als doel uw baby zijn motorische en mentale ontwikkeling te stimuleren. Het verlicht en heeft een verzachtende werking op klachten als reflux, krampen en constipatie. Dankzij onze gepatenteerde drijfringen kan uw baby veilig en autonoom bewegen in het chloorvrije water van 35-37 graden. De drijfringen zijn zacht en veilig, er is een inkeping waarop hun kinnetje kan rusten. Zo kunnen ze ontspannen drijven in het water, in een houding die niet schadelijk is.

Daarna volgt een sessie babymassage waarbij je baby helemaal ontspannen wordt.
Het versterkt eveneens ook de band tussen jou en jouw baby.

Voorts organiseren we ook babbelavondjes waar mama’s en/of papa’s even kunnen samenkomen en het hebben over onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen of zorgen baren. Onze ruimtes zullen ook gebruikt worden voor opleidingen, kortom evenementen genoeg!

Sinds kort wordt er samengewerkt met een voetreflexologe, Baby reflexologie is een bewezen alternatieve geneeswijze waarbij het masseren van drukpunten onder de voeten het lichaam helpt bij pijn. Baby’s kunnen erg gebaat zijn bij voetmassage, het helpt namelijk bij bekende kwaaltjes en pijntjes zoals krampjes (obstipatie, harde ontlasting,winderigheid), astma,oorpijn, neusverkoudheden, klachten bij het tandjes krijgen en andere veelvoorkomende problemen.

Elk deel van de voet staat in verbinding met een deel van het lichaam. (Zie plaatje)

Genieten in het water.

Little One’s is een Baby Spa en deze werd opgericht met als doel uw baby zijn motorische en mentale ontwikkeling te stimuleren. Het verlicht en heeft een verzachtende werking op klachten als reflux, krampen en constipatie. Dankzij onze gepatenteerde drijfringen kan uw baby veilig en autonoom bewegen in het chloorvrije water van 35-37 graden. De drijfringen zijn zacht en veilig, er is een inkeping waarop hun kinnetje kan rusten. Zo kunnen ze ontspannen drijven in het water, in een houding die niet schadelijk is.

Daarna volgt een sessie babymassage waarbij je baby helemaal ontspannen wordt.
Het versterkt eveneens ook de band tussen jou en jouw baby.

Voorts organiseren we ook babbelavondjes waar mama’s en/of papa’s even kunnen samenkomen en het hebben over onderwerpen die hen nauw aan het hart liggen of zorgen baren. Onze ruimtes zullen ook gebruikt worden voor opleidingen, kortom evenementen genoeg!

Sinds kort wordt er samengewerkt met een voetreflexologe, Baby reflexologie is een bewezen alternatieve geneeswijze waarbij het masseren van drukpunten onder de voeten het lichaam helpt bij pijn. Baby’s kunnen erg gebaat zijn bij voetmassage, het helpt namelijk bij bekende kwaaltjes en pijntjes zoals krampjes (obstipatie, harde ontlasting,winderigheid), astma,oorpijn, neusverkoudheden, klachten bij het tandjes krijgen en andere veelvoorkomende problemen.

Elk deel van de voet staat in verbinding met een deel van het lichaam. Zie het plaatje hieronder:

 

contact gegevens:

  • Little One’s Spa en Wellness
    Bostsestraat 3
    3321 Outgaarden (Hoegaarden)