Aanvraag Kinderopvang

Opmerking

Dit is nog geen inschrijvingsformulier.  Met dit formulier vraagt u aan het loket waar er beschikbare plaatsen zijn.  De inschrijving zelf doet u nadien zelf bij het door u gekozen opvanginitiatief.

  Gegevens ouders
  Adres
  Gegevens Kind
  Andere nuttige gegevens
  1. Tarief volgens inkomenVrije prijsVan geen belang
  Opvangplan
  1. JaaropvangEnkel schooljaarTe bespreken
  2. Optie 1: RegelmatigOptie 2: OnregelmatigNog niet beslist
  01. Opvangplan Regelmatige basis (optie 1)
  1. MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  02. Opvangplan ON-regelmatige basis (optie 2)
  1. MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
  Voorrangsbeleid
  1. 1. Ik en mijn partner werken of volgen een opleiding, of zijn op zoek naar werk2. Ik ben alleenstaande3. Ik en mijn partner verdienen samen minder dan € 1.800 netto per maand4. Ik zoek opvang voor een pleegkind5. Ik heb al een kindje in opvang bij een opvangvoorziening uit de regio6. Ik of mijn partner heeft een handicap7. Ik of mijn partner heeft extra zorg nodig (van bv. familie, vrienden, zorgverleners)8. Ik krijg professionele begeleiding (bv. schuldbemiddeling bij het OCMW, een inburgeringstraject, …)9. Ik én mijn partner hebben geen diploma secundair onderwijs (middelbaar)
  Privacybeleid
  1. De aanvrager bevestigt de algemene privacyverklaring gelezen te hebben en geeft toestemming dat persoonlijke gegevens worden verwerkt door het Huis van het kind Hoegaarden. Het Lokaal Loket zal deze gegevens enkel en alleen gebruiken in het kader van het registreren, toewijzen en opvolgen van opvangvragen en om anonieme statistieken samen te stellen. Deze gegevens worden gedeeld met de voorzieningen die samenwerken met het Huis van het kind Hoegaarden.

   

   

  Werkt dit formulier op elke computer?

   • Als je computer niet ouder is dan 5 jaren wellicht wel, toch als je een recente browser gebruikt. We adviseren het gebruik van een moderne browser zoals Chrome, Firefox, Edge of Safari 
   • Gebruik best altijd de meest recente versie.